Club van 16 en Club van 40 Museum Dorestad

Terug naar overzicht

Club van 16 en Club van 40 Museum Dorestad

30-09-2024

Adopteer een kistje op de Vikingboot!

 


Jullie hebben het vast al gehoord of je was zelf aanwezig op de avond over het Museum Dorestad, waarin Martin Vastenhout ons heeft meegenomen in de plannen van de expositie van het nieuwe Museum Dorestad. De aanwezigen waren erg onder de indruk van het interactieve karakter van het museum en de aandacht voor het feit dat het museum voor alle leeftijden is gemaakt. Martin gaf tijdens deze avond ook aan dat de begroting voor de expositie nog wel een financiële impuls kan gebruiken. Op de avond zelf was er nog een gat aanwezig van € 60.000.

Inmiddels hebben een aantal ondernemers aangegeven onderdelen van de expositie te willen sponsoren en het kan nog steeds!
Dus als je een kistje op de Vikingboot wilt sponsoren (de Club-van-16), met je bedrijfslogo en naam op het sponsorbord wilt (de Club-van-40) of met je bedrijf een onderdeel van deze prachtige expositie wilt sponsoren, neem dan contact op met Mark Berntssen (voorzitter@okw-wbd.nl en 0630629345) of Martin Vastenhout zelf (martin.vastenhout@outlook.com of 0614793666).

 

Sluiten