Wijkse Ondernemers Koffie (WOK)

Terug naar overzicht

Wijkse Ondernemers Koffie (WOK)

28-09-2024

Elke laatste vrijdag van de maand

Wijkse Ondernemers Koffie (WOK) – Elke laatste vrijdag van de maand

Beste ondernemer uit Wijk bij Duurstede, Cothen of Langbroek,

Ben je op zoek naar inspiratie, nieuwe samenwerkingen, of gewoon een goed gesprek met mede-ondernemers? Kom dan naar de Wijkse Ondernemers Koffie (WOK), die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt van 10:00 tot 12:00 uur in De Engel.

Dit jaar hebben we al zes succesvolle WOK’s georganiseerd met meer dan 30 verschillende ondernemers. Tijdens deze informele bijeenkomsten delen ondernemers waar ze mee bezig zijn, bespreken ze kansen en knelpunten, en ontdekken ze nieuwe mogelijkheden voor samenwerking of zelfs nieuwe klanten. Ook voor startende ondernemers en ZZP'ers is dit een ideale gelegenheid om in contact te komen met collega’s en waardevolle inzichten op te doen. Daarnaast is er ruimte voor kennisdeling via korte presentaties, waardoor je met nieuwe ideeën en inspiratie naar huis gaat.

Deelnemers kunnen ook gebruikmaken van de gratis Slack-app om na de bijeenkomsten in contact te blijven en verder te communiceren over gezamenlijke projecten en ideeën.

De deelname is gratis (consumpties zijn voor eigen rekening), en je geniet van een ontspannen sfeer met koffie (en soms zelfs een taartje) in de gezellige ‘Roetzak’, de afgesloten ruimte rechts in De Engel. Zorg dat je erbij bent en mis deze kans niet om jouw netwerk te versterken en geïnspireerd te raken!

Deelnemende ondernemers hebben tijdens evaluatierondes hun enthousiasme uitgesproken en aangegeven dat de bijeenkomsten zeer nuttig en inspirerend zijn.

Meld je hier aan!

We zien je graag op vrijdag 25 oktober 2024 of 29 november 2024!

Met ondernemende groet, mede namens OKW,

Theo van de Kamp
Stadsregisseur

Sluiten