Vorm Centraal & Print Centraal

Terug naar overzicht

Vorm Centraal & Print Centraal

24-09-2024

Even voorstellen!

Vorm Centraal & Print Centraal 

Vorm Centraal uit Wijk bij Duurstede is in 2017 opgericht door Sander Breddels (43). Als freelance grafisch vormgever werkt hij zowel voor het MKB als voor grote merken, en geeft hij vol enthousiasme al zo’n 24 jaar vorm en invulling aan visuele communicatie.

Zijn werkwijze? Snel, professioneel en doeltreffend. Inmiddels is Vorm Centraal uitgegroeid tot een succesvolle lokale onderneming.

Vorm Centraal is echter niet de eerste onderneming van Sander. Na zijn opleiding Grafische Vormgeving aan het GLU startte hij in 2001 direct met 'Volition' in Leerdam, een webdesignbureau dat de brug sloeg tussen visuele consistentie in print en web. Na succesvolle jaren volgde een fusie met Spirion, een full-service communicatiebureau met vier medewerkers in Putten. Ook dit waren vruchtbare, creatieve jaren.

Inmiddels werkt Sander met Vorm Centraal al zo’n 8 jaar vanuit Wijk bij Duurstede. Hij staat voor goed en creatief design, waarbij geen uitdaging te groot is. Van een logo tot een complete beursstand of kantoorinrichting. Hoe ver men zijn identiteit ook wenst door te trekken. Opvallen en consistentie in visuele communicatie is volgens hem essentieel. Naast grafische vormgeving biedt hij ook ontzorging bij de productie van bijvoorbeeld printwerk en/of offsetdrukwerk, evenals de huis-aan-huisverspreiding daarvan. Soms lijken lokale ondernemers niet te weten hoe zij voordelig een hele regio kunnen bereiken met printmedia.

In 2020 richtte Sander een tweede onderneming op: Print Centraal, een printmedia-webshop waar men voordelig en snel zelf printmedia kan bestellen. Denk aan vlaggen, spandoeken, reclameborden, of gewoon een wandkleed of naambordje voor thuis. Er zijn meer dan 350 artikelen beschikbaar, en alles kan al vanaf een lage oplage besteld worden. Wat niet online staat, regelt Sander toch. Zoals offset drukwerk, bedrukte kleding of gepersonaliseerde relatiegeschenken. Het is zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen op deze overzichtelijke webshop.

Bezoek de showroom!
Per 1 mei 2024 heeft Sander de volgende stap gezet met zijn onderneming en is hij verhuisd naar Keulenaar 36. Hier vind je zijn grafische studio en de Print Centraal showroom. Het is zeker de moeite waard om je hier vrijblijvend te laten inspireren.

P.S. Breng een bezoek aan Vorm- en Print Centraal tijdens de OKW bedrijfsbezoeken op 7 oktober 2024.
Meld je hier aan.

Bezoek de websites van Sander op www.vormcentraal.nl en www.printcentraal.nl.

 

Sluiten