Uitbreiding voor RechtSaam Advocaten & Mediators

Terug naar overzicht

Uitbreiding voor RechtSaam Advocaten & Mediators

24-09-2024

Tessa Luijten komt ons team versterken!

Met trots kondigen we aan dat Tessa Luijten per 1 oktober ons team bij RechtSaam Advocaten en Mediators komt versterken. Tessa brengt een schat aan ervaring en expertise mee op het gebied van het familie- en erfrecht. Na haar rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht en haar beëdiging tot advocaat in 2004, heeft Tessa jarenlang, onder andere met Michaëla, gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht en IJsselstein. Hier heeft zij zich ontwikkeld tot een ware specialist.

Tessa is niet alleen een deskundige op juridisch vlak, maar ook een gepassioneerd mediator. Net als Andrea en Michaëla heeft Tessa de opleiding bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten & Scheidingsmediators (VFAS) gevolgd. Tessa zet zich in om vechtscheidingen te voorkomen en de belangen van kinderen altijd voorop te stellen. In dat kader is zij tevens opgeleid tot Parenting Coördinator en KIES-mediator, wat haar een waardevolle aanvulling maakt op ons team. Haar brede kennis van het erfrecht, vooral in de afwikkeling van nalatenschappen, zorgt ervoor dat onze cliënten ook in deze complexe situaties de best mogelijke begeleiding krijgen. Zij vindt daarin Marino als haar sparring partner.

Wij kijken ernaar uit om samen met Tessa onze cliënten bij te staan met deskundig advies, mediation en, waar nodig, als advocaat in de rechtbank.

We heten Tessa van harte welkom bij RechtSaam en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

RechtSaam Advocaten en Mediators
Kantoor Houten tevens postadres: Het Spoor 64 | 3994 AL te Houten | Telefoonnummer +31 (0)30-2271554
Kantoor Wijk bij Duurstede: Markt 13 | 3961 BC Wijk bij Duurstede | Telefoonnummer +31 (0)343-597 995
   
   
E: info@rechtsaam.nl
W: www.rechtsaam.nl
Sluiten