OKW zoekt een nieuwe penningmeester!

Terug naar overzicht

OKW zoekt een nieuwe penningmeester!

24-09-2024

Wie komt ons team versterken?


De OndernemersKring Wijk bij Duurstede is op zoek naar een enthousiaste penningmeester om ons bestuur te versterken.

Na acht jaar zich actief ingezet te hebben als penningmeester voor de OKW, wil Linda graag het stokje overdragen.
Wij zijn op zoek naar iemand die zich samen met de andere bestuursleden actief wil inzetten voor de ondernemers in Wijk bij Duurstede, die verstand heeft van het voeren van een financiële administratie en kan zorgen voor het innen van contributies en het regelen van het betalingsverkeer. In het bestuur ben je actief betrokken bij het organiseren van allerlei activiteiten en ben je verantwoordelijk voor het financiële aspect.

In Linda als penningmeester hebben wij nu nog het schaap met de vijf poten. Wij snappen dat dit uitzonderlijk is. Daarom moeten we wij in de toekomst het penningmeesterschap en de financiële administratie wellicht van elkaar scheiden. Hoe wij dat vorm gaan geven, bepaal jij als kersverse penningmeester natuurlijk samen met ons.

Daarnaast ben je onderdeel van een vereniging die zich de afgelopen jaren steeds actiever heeft ingezet om samen met de gemeente, Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen, VVV, Ondernemersfonds, LOK en de horeca een beter ondernemersklimaat te creëren voor iedereen.

Zie je bovenstaande wel zitten en ben je een paar uurtjes per week beschikbaar?
Laat het ons weten en neem contact op met Mark via e-mail (voorzitter@okw-wbd.nl) of mobiel (0630629345). We vertellen je er graag meer over!

Sluiten