Cyber Security Training & Bedrijfsbezoeken

Terug naar overzicht

Cyber Security Training & Bedrijfsbezoeken

24-09-2024

Maandag 7 oktober 2024



Cybertraining & Bedrijfsbezoeken

Maandag 7 oktober staat in het teken van een interactieve cybertraining, gevolgd door bedrijfsbezoeken bij vijf inspirerende ondernemers in Wijk bij Duurstede: Print Centraal, Z-Style, MG Trompets, Ecotools en The Holy Kauw Company.

Cybertraining (16:00 - 18:00 uur)
Tijdens deze interactieve sessie, verzorgd door Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland, leer je hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op een cyberaanval. Je ontdekt hoe je een crisisteam opzet en past deze kennis direct toe op jouw eigen organisatie. In de huidige tijd is het niet de vraag óf, maar wanneer je bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval. Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid!

Bedrijfsbezoeken voor OKW Leden (18:00 - 21:00 uur) 
Na de cybertraining krijg je de kans om vijf lokale ondernemers te bezoeken. Ze openen speciaal voor ons hun deuren, geven ons een kijkje achter de schermen en delen hun persoonlijke ondernemersverhaal. Dit biedt niet alleen een unieke kans om van hun ervaringen te leren, maar ook om inspiratie op te doen en nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Locaties en tijden:

  • Cybertraining: 15:30 uur, Volt4U, Vogelpoelweg 8, Wijk bij Duurstede
  • Bedrijfsbezoeken: 18:00 - 21:00 uur, start bij Zstyle, Keulenaar 13

Let op: Beide bijeenkomsten kunnen apart bezocht worden.

Aanmelden:
Via deze link. Deelname kost €15 per persoon (exclusief drankjes). De catering wordt verzorgd door The Holy Kauw Company.

Burgemeester Iris Meerts over de Cyber Security Training.

Sluiten