Waik me Up! gloednieuw festival in Wijk bij Duurstede

Terug naar overzicht

Waik me Up! gloednieuw festival in Wijk bij Duurstede

06-05-2024

Wijk bij Duurstede is weer een festival rijker!



In het Havengebied staat dit jaar het Waik me Up! Festival.
Organisator en geboren Wijkenaar Jasper de Jel is verheugd met zijn plek op de Wijkse kalender. “Mooi om nu iets terug te kunnen geven aan de stad.”

Het Waik me Up! Festival is op vrijdag 23 augustus en zaterdag 24 augustus; het laatste weekend van de zomervakantie. Op vrijdag is het vooral genieten van foute plaatjes, happy hardcore en muziek uit de 80’s, 90’s en 00’s. Zo komt Qmusic, Aap uit de Mouw en natuurlijk ontbreekt Theo Mezz niet!

Zaterdag 24 augustus is het een echt dancefeest! Verschillende dj’s draaien EDM - onder andere techno, house en hardstyle. Het moet de perfecte afsluiter van de zomer worden. “Iedereen kan nog één keer lekker los en natuurlijk bijkletsen over de vakantie”, zegt De Jel. “Dat is het leuke aan Wijk: iedereen is zo verbonden met elkaar. Dit moet een toevoeging zijn aan de stad om elkaar te ontmoeten.”

Nadat hij op de evenementenkalender in Wijk kwam te staan, ging De Jel meteen in gesprek met lokale ondernemers, omdat hij ook die verbondenheid belangrijk vindt. Daarom heeft hij zich ook bij de OKW aangesloten. “Het is mooi als ik zoveel mogelijk kan samenwerken met lokale ondernemers. Zo ben ik onder meer al een samenwerking aangegaan met GECO Verhuur. Zij zorgen bijvoorbeeld voor de bouwhekken, hoogwerker en de stroomvoorziening.”

Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om met korting meerdere kaarten te bestellen voor hun personeel. Ook als je ideeën hebt en graag in gesprek gaat met De Jel, kan je hem mailen op info@dreamskyevents.nl. Ook zal hij deze maand bij het Regionaal Ondernemen Event aanwezig zijn. Spreek hem dus vooral aan!

Waik me Up! Festival – Havengebied Wijk bij Duurstede
Vrijdag 23 augustus van 17.00 tot 23.45 uur
Zaterdag 24 augustus van 14.00 tot 23.00 uur
Meer info: www.waikmeup.nl
Sluiten