Cyber Security Training & Bedrijfsbezoeken

Terug naar overzicht

Cyber Security Training & Bedrijfsbezoeken

Activiteit 7 okt 2024

maandag 7 oktober hebben we interessante dingen op de agenda staan. Eerst een interactieve cybertraining en aansluitend, voor OKW-leden, bedrijfsbezoeken bij 5 verschillende ondernemers.

Cybertraining: 
In deze interactieve training ervaar je hoe het is als je bedrijf wordt getroffen door een cyberaanval. Je leert hoe je een crisisteam moet opzetten en maakt direct de vertaalslag naar jouw eigen bedrijf, zodat je adequaat kunt handelen wanneer dit jou overkomt. Het is tegenwoordig niet meer de vraag óf je slachtoffer wordt, maar wanneer. Zorg er dus voor dat je goed bent voorbereid!

Bedrijfsbezoeken: 
Tijdens deze inspirerende avond krijgen we de kans om vijf inspirerende ondernemers uit Wijk bij Duurstede te ontmoeten: MG Trompets, Print Centraal, RKwadraat, The Holy Kauw en Z-Style. Ze openen speciaal voor ons hun deuren en nemen ons mee in hun dagelijkse bedrijfsleven. Elk van hen deelt zijn persoonlijke verhaal en geeft ons een kijkje achter de schermen. Dit is niet alleen een manier om te leren van de ervaringen en inzichten van deze lokale ondernemers, maar ook een kans om nieuwe ideeën op te doen en je netwerk te versterken.

 Waar en wanneer?

* Inloop: 15:30 uur, Volt4U, Vogelpoelweg 8, Wijk bij Duurstede

* Cybertraining: 16:00 tot 18:00 uur, bij Volt4U, Vogelpoelweg 8, Wijk bij Duurstede

* Bedrijfsbezoeken: 18:00 tot 21:00 uur, start bij Z-Style, Keulenaar 13, Wijk bij Duurstede

De catering wordt verzorgd door @The Holy Kauw Company, waar we ook een kijkje in de keuken krijgen.

Meld je aan voor één of beide activiteiten via: https://www.okw-wbd.nl/bedrijfsbezoeken-cyber-security-training. Deelname kost €15 per persoon (exclusief drankjes).

 

Met dank aan @Vormcentraal

Sluiten